4 yıldızlı otele baskın: 27 gözaltı

Silivri'de, fuhuş yapıldığı ve kumar oynandığı tespit edilen dört yıldızlı bir otele polis baskın düzenledi. Operasyonda, 12'si yabancı uyruklu kadın toplam 27 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, haklarında yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne

4 yıldızlı otele baskın: 27 gözaltı

Silivri'de, fuhuş yapıldığı ve kumar oynandığı tespit edilen dört yıldızlı bir otele polis baskın düzenledi. Operasyonda, 12'si yabancı uyruklu kadın toplam 27 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, haklarında yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Silivri'de dört yıldızlı bir otelde fuhuş yapıldığı ve kumar oynandığını tespit etti. Müşteri kılığında otele gelen polis ekipleri, yapılan pazarlıkların ardından operasyon başlattı. Yapılan baskında, fuhuş yaptıkları iddiasıyla 12 yabancı uyruklu kadın ile fuhşa aracılık, kumar oynatma ve oynama iddialarıyla da 15 kişi gözaltına alındı. Polis minibüsüne bindirilen 27 zanlı haklarında yasal işlem yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Yabancı uyruklu kadınların işlemlerin ardından sınır dışı edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler