2024 TÜRKŞEKER personel işçi alımı ne zaman?

2024 TÜRKŞEKER personel işçi alımı ne zaman? İşte detaylar...

2024 TÜRKŞEKER personel işçi alımı ne zaman?

Türkşeker, Tarım ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle çeşitli fabrikalarda 390 sürekli işçi istihdam etmek üzere bir personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki bu alımlar, Ankara, Eskişehir, Turhal, Afyon ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikalarında yapılacak. İşe alınacak pozisyonlar arasında mekatronik, elektrik, endüstriyel otomasyon teknisyenleri, mekaniker, makine bakım onarımcıları ve diğer teknik branşlardaki işçiler yer almakta.

Alım yapılacak pozisyonlar için belirlenen sayılar şöyle: 80 mekatronik bakım onarım teknisyeni, 65 elektrik teknisyeni, ve diğerleri olmak üzere toplam 390 kişi. Bu geniş çaplı istihdam hamlesiyle Türkşeker, operasyonel kapasitesini artırarak daha etkin bir üretim süreci hedeflemekte.

Başvuruların ne zaman başlayacağı henüz netleşmemiş olsa da, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu yeni iş fırsatlarından bahsetti ve başvuru detaylarının yakında açıklanacağını ifade etti. İş arayan adaylar, resmi duyuruları takip ederek başvuru süreçleri hakkında bilgi edinebilirler.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem