2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı, 8 bin daimi işçi pozisyonu için başvuruları 23 Şubat ile 27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla aldı. Başvuru yapan adaylar şimdi, noter nezaretinde Ankara'da yapılacak olan kura çekim tarihini merak ediyorlar. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından, Sağlık Bakanlığı işe alım kura sonuçları ve kesinleşen aday listesi duyurulacak. İşte 2024 yılı için Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımı kura çekimi detayları...

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin sürekli işçi alımı için kura çekimi, 18-19 Mart tarihlerinde iki gün sürecek şekilde yapılacak. Bakan Koca, bu önemli etkinliğin bakanlık merkezinde noter huzurunda ve aynı zamanda YouTube üzerinden canlı yayınlanarak gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kura çekilişi sonrasında adayların mülakat süreci olmadan işe alınacakları belirtildi. Bakan Koca, kura sonrası yerleştirme işlemlerinin kısa süre içinde tamamlanacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan kura çekiminin sonuçları ve son aday listesi, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesi üzerinden ilan edilecek. Adaylara bu konuda yazılı bir tebligat yapılmayacak ve ilan, tebligat yerine geçecek.

Sağlık Bakanlığı, çeşitli meslek gruplarından işe alım yapacak. Bunlar arasında otomotiv kaportacısı, oto elektrikçisi, oto bakım onarımcısı/otomotiv mekanikçisi, klinik destek elemanı, inşaat boyacısı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, marangoz, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, elektrikçi, silahsız güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi pozisyonları bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem