2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitiyor?

2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

2024 MSÜ tercihleri ne zaman bitiyor?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih süreci başladı. 3 Mart tarihinde yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na katılan 716,522 aday, sonuçların açıklanmasının ardından tercih yapma aşamasına geçti. İşte, MSÜ tercih süreciyle ilgili detaylar:

MSÜ 2024 TERCİH SÜRECİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Milli Savunma Üniversitesi tercih süreci, 3 Nisan'da başladı ve 10 Mayıs'ta sona erecek. Bu süreçte, adaylar Kara, Deniz ve Hava Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokulları için tercihlerini yapacaklar.

KATILIM VE TERCİH DETAYLARI

Bu yıl sınava 375 bin 409 kadın ve 341 bin 113 erkek olmak üzere toplam 716 bin 522 aday katıldı. Tercih süreci boyunca adaylar, Milli Savunma Bakanlığı'nın belirlediği tarihler arasında tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapabilecekler.

MSÜ TERCİH SONUÇLARI

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçlarının kesin açıklanma tarihi henüz belirlenmese de, geçmiş yıllarda olduğu gibi sonuçların Haziran ayında duyurulması bekleniyor. Adaylar, tercih sonuçlarını Milli Savunma Bakanlığı'nın ilgili internet sitesinden takip edebilirler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler