16 yaşındaki Gönül intihar etti

Edinilen bilgiye göre Güzeller Mahallesi, 905 Sokak'ta meydana gelen olay şöyle gelişti. Annesine "Üşüdüm anne. Odun getirir misin, çok üşüyorum, sobayı yakalım" diyen Gönül B., annesini evden gönderdikten sonra babasının ruhsatsız tabancasına sarıldı.Gön

16 yaşındaki Gönül intihar etti

Edinilen bilgiye göre Güzeller Mahallesi, 905 Sokak'ta meydana gelen olay şöyle gelişti. Annesine "Üşüdüm anne. Odun getirir misin, çok üşüyorum, sobayı yakalım" diyen Gönül B., annesini evden gönderdikten sonra babasının ruhsatsız tabancasına sarıldı.

Gönül B., annesi eve gelene kadar başına dayadığı tabancanın tetiğini çekerek yaşamına son verdi. Ses üzerine eve dönen anne sinir krizleri geçirdi

Olayın duyulması üzerine harekete geçen Gebze polisi, Gönül B.'nin son günlerde sürekli olarak çok sıkıldığından bahsettiğini tespit etti. Olayla ilgili polisin soruşturması devam ederekn Gönül B.'nin cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler