12 araç birbirine girdi: En az 4 ölü

Bursa-İzmir çevre yolunda sabah saatlerinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen ve 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. 14 kişi ise yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza sonrası Bursa İzmir çevre

12 araç birbirine girdi: En az 4 ölü

Bursa-İzmir çevre yolunda sabah saatlerinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen ve 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. 14 kişi ise yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza sonrası Bursa İzmir çevreyolu trafiğe kapatıldı.

Bursa'da bu sabah Merkez Nilüfer ilçesi Yeni Hal mevkiindeki İzmir Çevreyolunda yoğun sis ve buzlanma nedeniyle henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen TIR önünde seyretmekte olan kamyona çarptı. Görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü kazada bu araçlara arkadan gelen Balıkesir Sağlık Müdürlüğü' ne bağlı içerisinde hasta olmayan ambulans ve otobüs ile kamyonlar çarptı. Can pazarının yaşandığı zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre Muttalip Köse, Erkan Bilgin, Fikret Mutlu, ve Mehmet Banat olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Yaralanan 14 kişinin hastaneye kaldırıldığı kazada çok sayıda sürücü ve yolcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Can pazarının yaşandığı kaza yerinde enkazdan çıkartılan cesetleri gören yakınları sinir krizi geçirip çaresizlik içinde bekleyişlerini sürdürdüler. Kaza sonrası Bursa' daki  tüm hastaneler  alarma  geçirildi

KAZAYA 12 ARAÇ KARIŞTI

Bursa İzmir çevreyolunun kapanmasına neden olan kazaya 6 kamyon, 1 TIR, 2 otobüs, 2 kamyonet ve 1 ambulans karıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem