Üniversiteli Trabzonsporlulara genç muhtar sahip çıktı

Mardin’de Trabzonsporlu öğrencilere kapılarını açan Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal takdir topladı.

Üniversiteli Trabzonsporlulara genç muhtar sahip çıktı

Kadim şehir Mardin’de Trabzonsporlu öğrencilere kapılarını açan Artuklu ilçesi Ensar Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal takdir topladı.

MARDİN’DE YOLDA KALDILAR

Trabzonspor’un süper ligde Hatayspor Türkiye Kupasında ise Kayserisspor’la oynayacağı maçları izlemek şampiyon takıma destek vermek için Samsun’dan yola çıkan “UNIGG Samsun Taraftar Grubu” öğrencileri Alperen Balık, Batuhan Yazıcı ve İsmail Arif Al’a Mardin’de ilginç bir olay yaşadı. Hatay dönüşü Mardin’e uğrayıp oradan Kayseri’ye geçmek isteyen Trabzonsporlu öğrenciler yakıt sorunu yaşayınca sıkıntıya düştürler. 

MARDİN’DE TRABZONSPORLU MUHTAR

Öğrencilerin yardımına kendisi de Trabzonspor sevdalısı olan Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal yetişti. Öğrencilere kapılarını açan ve her türlü desteği veren İsa Dal’a teşekkür eden UNIGG (Üniversiteli Trabzonsporlular)  üyesi  Trabzon Of’lu Alperen Balık “Trabzonspor sevgisinin Güneydoğu’da bu kadar muhteşem bir noktaya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Sağ olsun İsa Dal başkanımız bizi burada çok güzel karşıladı. Hem şahsım hem de Üniversiteli Trabzonsporlular adına kendisine teşekkür ediyoruz.  Kardeşlik projeleri ile birlikte Trabzonspor sevgisi burada gönüllere işlenmiş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÖNÜLLERİ KAZANDIK

Trabzonspor ile gönül bağının çok güçlü olduğunu belirten İsa Dal’da şampiyonluk sevincinin kendilerinin de doyasıya yaşadıklarını belirterek “Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanımız Şerif Öter ve ekibinin sayesinde 2013 yılında  Mardin-Trabzon kardeşlik köprüleri kuruldu. İşte o günlerden bugünlere geldik.. Festivaller yaptık, etkinlikler düzenledik. Derik’te şehit olan Trabzonlu rahmetli kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk’ün kardeşlik projelerinde payı büyüktür. Kapımız bundan sonra her zaman Trabzon ve Trabzonspor’a gönül verenlere açıktır” dedi.

Üniversiteli Trabzonsporlulara genç muhtar sahip çıktı

Üniversiteli Trabzonsporlulara genç muhtar sahip çıktı

Üniversiteli Trabzonsporlulara genç muhtar sahip çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem