Trabzon’un Dar Sokakları Çalar Saat’te!

Turgay Beşyıldız'ın kaleme aldığı "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1" Çalar Saat'te konuşuldu.

Trabzon’un Dar Sokakları Çalar Saat’te!

Haber61.net köşe yazarı Turgay Beşyıldız’ın "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1’’ adlı ilk kitabının çıkmasının ardından, kitabı merakla bekleyenler için oldukça ilgi görmeye başladı.

Tadına doyamayacağınız, özlediğiniz mazide ki Trabzon’u ve hatıralarınızı yaşayacağınız "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKINLAR- 1" başlıklı, 300 sayfalık kitabı, yılların bilgi birikimi ve son beş yıllık çalışmanın ürünü olarak artık okunabilecek.

Basımı, İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları’nda gerçekleştirilen, Trabzon Kıyı Yayıncılığın titiz ve özverili  desteğiyle oluşan kitap da, eski Trabzon ve Trabzon sokaklarını arşınlamış ve kent halkı tarafından tanınan ama hikayesi bilinen ve bilinmeyen, renkli simaların ve de sokak efendilerinin de hayat hikayeleri mevcut. Akıcı bir üslupla yazılan, yılların yaşanmış birikimiyle, Trabzon kentinin ve bu kadim şehrin tarihinde yaşayan ve yaşamaya devam eden renkli simaların yaşam hikayelerinin yer aldığı kitapta, bazen hüzün, bazen trajedi, bazen gözyaşı, bazen komedi, bazen kahkaha, bazen dram, bazen tebessüm ederek yaşayacağınız ve bir zaman yolculuğuna çıkıyorsunuz.

Kitabın tanıtımı sosyal medya da olduğu kadar, internet haber portalları ve bölge gazetelerinin ardından FOX TV’nin sabah saatlerinde yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile ÇALAR SAAT’’ haber programında da ekranlara geldi.

Bugünlerde Trabzon, Ankara ve İstanbul’da ki tüm TS CLUP Mağazalarından ve TS CLUP internet sayfası üzerinden, adrese teslim olarak da elde edebileceğiniz kitabın, ayrıca Kıyı Yayıncılığın a-mail inden sonhabermatbaacilik@gmail.com ve Tel; 0.532.443 89 66  GSM ve WhatsApp üzerinden, ve de İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları Şti. den, Tel:0 216 470 44 70, ayrıca Uzun Sokak, Saray Çarşısı’nın üst katındaki RA Kitabevi’nden ulaşabilirsiniz. Yaklaşık iki hafta önce piyasaya çıkan "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1" beklenenin üzerinde ilgi görmesi nedeniyle, önümüzdeki haftalarda 2. basımı yapması gündem de olacak. 

Sürekli Sarı basın Kartı sahibi olan yazarın, söz konusu 1.kitabının devamı niteliğini taşıyan 2.sine ait yazılar da, önümüzdeki yıldan itibaren fırsat buldukça yazılmaya başlanacağı öğrenildi. Yazarın deyimiyle, Trabzon sokaklarında gezintiye çıkarken şöyle diyor; “Unutmayın ki; tarihinin yarısı yok edilmiş bu kadim kentin hayatında, herkesin ama herkesin bir hikâyesi vardır. Öğrenmeden, dinlemeden ve okumadan bunu asla bilemezsiniz!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler