Malatya Battalgazi’de 4.4 büyüklüğünde deprem

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. AFAD verilerine göre deprem yerin 16.36 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk olmadığı bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 15,42'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 16.36 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.