Trabzon ve Ukrayna arasında iş görüşmesi

Türk ve Ukraynalı iş insanları ikili iş görüşmesi gerçekleştirecek

Trabzon ve Ukrayna arasında iş görüşmesi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ukrayna'nın Kherson kenti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Victoriya Ostroumova ile çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda iki ülke iş insanlarının karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirileceği ikili iş görüşmelerinde bir araya gelmesi kararlaştırıldı.

HAZİRAN AYINDA ÇEVRİMİÇİ OLARAK YAPILACAK

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kherson Ticaret ve Sanayi Odası ile eskiye dayanan iyi ilişkileri olduğunu ifade ederek, "Karşılıklı ziyaretlerle çeşitli işbirliği imkânları yaratmaya çalıştık. Pandemi nedeniyle görüşmelerimizi çevrimiçi olarak gerçekleştiriyoruz. Haziran ayı içinde iki ülke iş insanlarının bir araya geleceği çevrimiçi bir ikili iş görüşmesi etkinliği düzenleyeceğiz. Pandemi nedeniyle dünya ekonomisinin sıkıştığı bu dönemde üyelerimizin dışa açılması, ihracat yapması için fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

Kherson Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Victoriya Ostroumova ise Trabzon ile işbirliği yapmaktan Ukrayna iş dünyası olarak memnuniyet duyacaklarını vurguladı.

Trabzon ve Ukrayna arasında iş görüşmesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem