Stokçuluk yapanlara tutuklama geliyor

İlk sinyali Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi! Marketlerde stokçuluk yapanlar artık tutuklanacak.

Stokçuluk yapanlara tutuklama geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı açıklamada, "Stokçuluk ve fiyatları etkileme suçuyla ilgili cezaları yeniden düzenliyoruz" dedi. Bugün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ düzenlemenin detaylarını duyurdu. Buna göre stokçulara verilecek cezalar tutuklamayı da içerecek şekilde 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.

Özellikle ekonomi gündemi ve Suriyeli sığınmacılar konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, stokçuluk yapanlarla ilgili cezaları da artıracaklarını ifade etti. Erdoğan, "Stokçuluk ve fiyatları etkileme suçuyla ilgili cezaları yeniden düzenliyoruz" dedi.

DETAYLARI PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün, stokçulara yönelik düzenlemenin detaylarını paylaştı. Bozdağ, stokçulara verilecek cezaların, tutuklamayı da içerecek şekilde 1 yıldan 3 yıla çıkarılacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem