Sağlık Bakanı Koca isyan etti! Karantina evine misafir akını

Bakan Koca sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla isyan etti.

Sağlık Bakanı Koca isyan etti! Karantina evine misafir akını

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da koronavirüs tanısı konmuş bir hastanın evine yapılan kalabalık misafir ziyaretine tepki gösterdi.

Koca 20'ye yakın çift ayakkabının karantina evinin önündeki görüntüsünü paylaşarak, "Testi pozitif çıkan kişi, tıpkı hastanedeki hasta gibi görmelidir. Pozitifleri ziyaret etmeyin " dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'daki karantina evinin onlarca kişi tarafından ziyaret edildiği fotoğrafı paylaşarak yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan kişilerin izolasyon kurallarına uyması gerektiğini hatırlattı.

Koca, Twitter hesabından, izole olması gereken bir hastanın ziyaretçi kabul etmesine ilişkin fotoğrafı paylaştı. Hafif şikayetleri olup tedavisi evde yapılan veya semptomsuz ama izolasyon kuralına kesinlikle uyması gereken kişilerden bazılarının bu kurala uymadığı bilgisini aldıklarını aktaran Bakan Koca, "Testi pozitif çıkan kişi, bulaştırıcılık açısından kendini tıpkı hastanedeki hasta gibi görmelidir." ifadesini kullandı.

"VİRÜSE YAYILMA FIRSATI VEREN BİZİZ"

Fahrettin Koca, bir başka paylaşımında ise koronavirüse karşı kurallara uyulmasını isteyerek, "Virüse yayılma fırsatı veren bizleriz. Mücadelenin kurallarına ne kadar uyarsak, o kadar geriliyor." değerlendirmesini yaptı.

Sağlık Bakanı Koca isyan etti! Karantina evine misafir akını

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem