Dünya İş Derneği'nin Büyük Buluşma toplantısı yapılacak

Türkiye ekonomisi ve ticari ilişkilerin konuşulacağı,  iş insanlarının katılacağı Dünya İş Derneği'nin Büyük Buluşma toplantısı 15 Mayıs'ta İstanbul’da gerçekleşecek. 

Dünya İş Derneği'nin Büyük Buluşma toplantısı yapılacak

Türkiye ekonomisi ve ticari ilişkilerin konuşulacağı, siyasi ve ticari üst yöneticilerinin, sektörünün en iyi isimlerinin, yurtdışı ve yurtiçinden birçok saygın iş insanının katılacağı Dünya İş Derneği'nin Büyük Buluşma toplantısı 15 Mayıs'ta İstanbul Elite World Asia Hotel'de gerçekleşecek. 

"DÜNYA DÖNDÜKÇE İŞ DEVAM EDER"

İstanbul da ki bu önemli toplantıyla ilgili Dünya İş Derneği Genel Başkanı Süreyya Yıldız şu açıklamayı yaptı: "DÜNYA İŞ PLATFORMU ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ 2021 yılında Kobi'leri geliştirmek, istihdamı artırıp, uluslararası pazarlara yayılmak amacıyla kurulan DÜNYA İŞ PLATFORMU, Türkiye'nin 81 ili ve yurtdışından bünyesinde bulunan onlarca sektörden yüzlerce üyesiyle yola DÜNYA İŞ DERNEĞİ olarak devam ediyor. Daha güçlü, bağımsız, zengin ve uluslararası iş ortaklıklarının sağlandığı geniş pazarlama yelpazesi ile üreticilerin iç ve dış pazarlara hakim olduğu ticaret ağının kurulumları Dünya İş Derneği'nin devleşmesini sağlıyor. KÜÇÜK ADIMLARDAN DEV KANAT ÇIRPMALARA DÜNYA İŞ DERNEĞİ Antalya’da alınan kararlar İstanbul’da kurulan dostluklar ve yeni üyeler ile gidilen sanayi kenti Bursa’dan sonra şimdi kapılarını Büyük Buluşması için İstanbul'a açıyor. Türkiye'nin, dünyanın en önemli metropol şehirlerinden, Asya ve Avrupa'nın birleştiği noktada, İstanbul'dan başlayarak amaçları ve hedeflerini gerçekleştirirken elinden tuttuğu Kobi'leri büyütmekten, onları dünyaya yaymaktan duydukları gururla, üreticiyi isterse ulaşamayacağı pazarın olmadığına ikna edecek. Küçük adımların toplamı büyük bir adımdır ve her şey tek bir adımla başlar. Dünya döndükçe, iş devam eder.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem