Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı!

Karadeniz'in sevilen ismi Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı!

Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı!

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Cimilli İbo, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmasının ardından kaldırıldığı yoğun bakımdan tedavisi tamamlanınca çıkmıştı.

Koronayı atlattıktan sonra böbrek nakli yapılan Cimilli İbo, koronadan sonra şimdi de böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Şarkıcının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

2020 yılının Eylül ayında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ve durumunun kötüleşmesinin ardından yoğun bakıma alınan Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer'in iyileşme göstermesi sonrasında tedavisine evde devam edildi.

Cimilli İbo'dan bir kez daha kötü haber geldi.

DURUMU BU SEFER KRİTİK

Sanatçı İbrahim Özer (Cimilli İbo) Başkent Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Böbrek yetmezliği ve kanında aşırı enfeksiyon tespit edildiği ve durumunun kritik olduğu belirtildi. Ünlü sanatçı için sevenleri de devreye girdi.

Cimilli İbo için kan arayışı olduğu öğrenilirken, çok sayıda seveni kanın hızlı şekilde bulunması için sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı.

Cimilli İbo yoğun bakıma kaldırıldı!

Tıklayın: Cimilli İbo kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler