Bakan Soylu’ya teşekkür

Fransa Paris’ten gelerek üçüncü kez Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesini gezen kadınlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da teşekkür ettiler.

Bakan Soylu’ya teşekkür

Fransa Paris’ten gelerek üçüncü kez Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesini gezen kadınlar muhteşem doğası ve tarihe sahip illeri gezerek hayranlıklarını dile getirirken bölgeye huzur ve güvenin gelmesinde çok büyük emekleri olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da teşekkür ettiler

Her biri Paris’te farklı meslek gruplarında çalışan iş ve ev kadınlarından oluşan kadın kafilesi gezdikleri yerleri sosyal medya üzerinden binlerce kişi ile paylaşarak adeta Güneydoğu’ya gönül elçisi oluyorlar. Paris Hanımeli Derneğini bu güzel çalışmaları büyük takdir topluyor

Merkezi Fransa Paris’te bulunan Hanımeli Kadın Derneği öncülüğünde oluşan 50 kişilik kadın turist kafilesi 14 gün boyunca Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesini gezdiler. Bölgenin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri karşısında oldukça etkilendiklerini belirten hanımlar o kadar yol yorgunluğuna değecek muhteşem bir gezi düzenlediklerini dile getirdiler.

Bölgeye bu yıl üçüncü kez gezi düzenlediklerini dile getiren Paris Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu “Her kafilemizde yeni misafirlerimiz yer almakta. Bölgeyi ilk kez görme fırsatı bulan hanımlarımız oldukça mutlu ve memnun kaldılar .Sosyal medya paylaşımları ile binlerce kişiye ulaşıyoruz. Gurbetçilerimiz hem memleket özlemi gideriyor hem de ülkemizin bir zamanlar terör yüzünden gelemedikleri illere ziyaret yapmış oluyor” dedi.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesine huzurun ve güvenin gelmesinde çok büyük katkıları olan güvenlik güçlerine teşekkür eden Hekimoğlu “Allah devletimizden razı olsun. Buralara yatırımlar yapılıyor büyük bir değişim söz konusu. Asayişin ve huzurun gelmesinde sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun ne kadar çabası ve emeği olduğunu bizzat gezilerimizde tanıştığımız vatandaşlardan duymak bizi çok memnun etti. Kamudaki memurdan sokaktaki vatandaşına kadar herkes onu çok seviyor. Hangi kapıyı çalsak nereye misafir olsak bölge halkının derin hoşgörüsüne ve es sahipliğine şahit olduk” ifadelerine yer verdi.

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

Bakan Soylu’ya teşekkür

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem