Bakan Mevlüt Çavuşoğlu koronavirüse yakalandı

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu koronavirüse yakalandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, koronavirüs testinin pozitif çıktığını paylaştı. Çavuşoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Omicron dönemindeki vakaların çok büyük kısmında olduğu gibi kendisi de hastalığı hafif geçiriyor. Bugünleri hep birlikte geride bırakacağımıza inancımız tam." ifadelerini kullandı.

"HASTALIĞI HAFİF GEÇİRİYOR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Covid-19 testi pozitif çıkan değerli bakan arkadaşım Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Omicron dönemindeki vakaların çok büyük kısmında olduğu gibi kendisi de hastalığı hafif geçiriyor. Bugünleri hep birlikte geride bırakacağımıza inancımız tam." ifadelerini kullandı.

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Koronavirüse yakalanan, Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu Beyefendi'ye, geçmiş olsun. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na Rabbimden acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Mevlüt Bey.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem