TMHOYDER kulakların pasını sildi

Trabzon'da Kültür-Sanat Etkinlikleri halkın büyük ilgisini çekiyor. 

TMHOYDER kulakların pasını sildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl başlattığı Kültür-Sanat Etkinlikleri halkın büyük ilgisini çekiyor. 

2022 yılı Kültür-Sanat etkinliklerine iştirak eden sanatseverler söyleşiden sergiye, tiyatrodan konserlere uzanan bir dizi faaliyete tanıklık ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl hayata geçirdiği bu çalışma Trabzon’da faaliyet gösteren müzik derneklerine de büyük katkı sağlamış oldu.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki gerçekleştirilen dün akşamki programda ise Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Toplulukları sahne aldı. 

THM koro şefi Gürsel Tahmaz ve TSM koro şefi Hüseyin Şılbır yönetimindeki koro birbirinden güzel türkü ve şarkılar seslendirirken adeta dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle ara verdikleri 3 yılın acısını çıkarır gibiydiler. Muhteşem repertuarın yanı sıra gerek saz gerekse korist ve solistlerin performansı ayakta alkışlandı. 

Salonu dolduran yüzlerce sanatsever dinlemeye doyamadığı eserleri canlı olarak dinlemenin keyfini yıllar sonra yeniden yaşamanın mutluluğunu tadarken, gecenin sonunda koro şefleri Tahmaz ve Şılbır’a Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu tarafından çiçek takdim edildi. 

TMHOYDER kulakların pasını sildi

TMHOYDER kulakların pasını sildi

TMHOYDER kulakların pasını sildi

TMHOYDER kulakların pasını sildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler