Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat hizmetlerimizden faydalanarak birçok avantaja sahip olabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat

hizmetlerimizden faydalanarak birçok avantaja sahip olabilirsiniz. Öncelikle yorulmadan ve strese girmeden taşınmanız söz konusudur. Eşyalarınızın güvenle taşınması ve zarar görmemesi için firmamızdan yardım alabilirsiniz. Güvenli bir şekilde taşınabilmeniz için sigortalı nakliyat hizmetleri sizlere sunulmaktadır. Böylelikle eşyalara zarar gelme durumunda tüm hasarınızı sigorta şirketi karşılayacaktır. Evden eve nakliyat hizmetlerini ev ya da iş yerinizin taşınması durumunda alabilmeniz mümkündür. 

Firmamız şehir içi nakliyat hizmetini sizlere sunarak farklı mahalle ve semtlere taşınacak olan kişilere yardımcı olmaktadır. Taşınacak mesafe kısa bile olsa tüm eşyalarınızın dikkatli bir şekilde ambalajlanması tarafımızca yapılmaktadır. Farklı türde olan eşyalar için kalın ambalaj malzemeleri kullanmaktayız. Onlara gelebilecek zararları da böylelikle engellemekteyiz. Şehirlerarası taşımacılık hizmetinde bu duruma daha fazla önem gösterilmesi gerekir. Farklı il ve ilçelere taşınması gereken kişiler için öncelikle eşyalarınızı profesyonelce paketlemekte ve ayrıştırmaktayız. Beyaz eşyalar sökülerek sarılır. Demonte ürünlerin sökülmesi tek tek sarılması konusu da oldukça önemlidir. 

Firmamız size vereceği tüm hizmetler için nakliyat sözleşmesi düzenlemektedir. Bu sözleşmede alacağınız hizmetler maddelenir. Eğer ekstra talepleriniz de söz konusu olursa sizlere yardımcı olmaktayız. Sözleşmede taşınacağınız gün, yapılacak işler ve verilecek hizmetler yazmakta karşılıklı imzalanmaktadır. Böylelikle hangi hizmetleri alacağınızı görebilirsiniz. Evden eve nakliyat hizmetlerinin dışında yer alan bazı talepler her zaman söz konusu olabilmektedir. Mesela marangozluk ve elektrik konularında da personellerimiz olduğu sürece sizlere yardımcı olmaktayız. Eşyalarınızın hasarsız bir şekilde aynı gün içinde toplanması, paketlenmesi, taşınması ve yeni adrese yerleştirilmesi mümkündür. Tuzcuoğlu Nakliyat olarak tüm bu konularda uzman olan personellerle çalışmaktayız. 

Hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde taşınabilmeniz için asansörlü taşımacılık hizmetleri de sizlere sunulmaktadır. Bu taşımacılık hizmeti size birçok fayda sağlayacaktır. Öncelikle eşyaların hasar alma riski minimum seviyede olacaktır. Kısa sürede eşyalar kamyona indirilecek ya da kamyondan eve taşınacaktır. Yüksek katlı binalarda eviniz ya da iş yeriniz bulunuyorsa kolay ve zahmetsiz bir şekilde taşınma durumunuz söz konusu olacaktır. Evden eve nakliyat fiyatları eşyalarınızın durumuna, şehir içi ya da şehirlerarası nakliyata göre değişir. Firmamız uygun ve indirimli fiyatları tüm müşterilerine sunmaktadır. 

Evden Eve Nakliyat İstanbul

Evden eve nakliyat İstanbul ilimizin içinde farklı semtlere verdiğimiz hizmetler arasında bulunur. Eğer yakın ya da uzak olan mahallelere taşınmanız gerekiyorsa bizden şehir içi nakliyat konusunda hizmet alabilirsiniz. Taşınacağınız gün size ulaşacak olan ekibimiz öncelikle eşya paketleme konusuna özen gösterir. Profesyonel eşya paketleme ekiplerimiz tarafından yapılır. Sizler hiçbir işle uğraşmadan ve yorulmadan tüm işleri ekibimize bırakabilirsiniz. Evinizdeki ya da iş yerinizdeki beyaz eşyaların sökülüp sarılması, mobilyaların ambalaj yapılması, koltuk ve çekyat gibi kumaş ürünlerin sarılarak yırtılmasının önlenmesi, cam eşyaların kartona yerleştirilirken havalı naylon kullanılması profesyonel eşya paketlemedeki ayrıntılardır. 

Bazı durumlarda şehirlerarası nakliyat hizmetlerine de ihtiyaç duyulmaktadır. Evden eve nakliyat İstanbul ilimizin dışındaki birçok ile ve ilçeye de sunulur. Firmamız ister şehir içinde ister şehir dışında olsun fark etmeksizin sigortalı nakliyata önem vermektedir. Böylelikle eşyalarınızın güvende olduğunu düşünebilir ve içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Firmamız tüm eşyalarınızın taşınması için size hizmet sunarken parça eşya taşımacılığı konusunda da hizmet vermektedir. Bazı durumlarda belli başlı eşyaların şehir içinde ya da dışında taşınması gerekebilir. Mesela yazlığınıza bazı eşyaların götürülmesi gerekir. Ya da üniversiteyi kazanan çocuğunuza ev tutabilir ve birkaç eşya götürmek isteyebilirsiniz. Bu konuda da sizlere yardımcı olmaktayız. 

Evden eve nakliyat İstanbul içinde eşya depolama konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Evinizde ya da iş yerinizde fazla olan eşyalarınızı depolamak isterseniz bizden yardım alabilirsiniz. Temiz, güvenli, havadar olan depolarımızda eşyalarınızı istediğiniz süre bekletebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda da yeni adrese getirilmesini talep edebilirsiniz. Eşya depolama hizmeti size sunulurken yine tüm eşyalar ambalajlanır. Depoya özenle yerleştirilir. Siz alana kadar da emniyet içinde olur.

Bizler Tuzcuoğlu Nakliyat olarak taşınmanız gerektiği durumlarda sizlere birçok avantaj sağlamaktayız. Emniyetli, kolay ve hızlı bir şekilde taşınma işlerinizi yaparak hayatınızı kolaylaştırmaktayız. Evinizin çabuk taşınması ve yerleşmesi stres yaşamadan taşınma eylemini gerçekleştirdiniz anlamına gelir. İş yerinizin aynı gün içinde taşınması ise işlerinizin aksamaması için önemlidir. Şehir içi ya da şehir dışı nakliyat hizmetlerimizden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

kaynakça: https://www.tuzcuoglunakliye.com.tr/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem