Eskişehir uyum buluşmasında horon rüzgarı

Eskişehir'de düzenlenen uyum buluşmasında horon rüzgarı esti.

Eskişehir uyum buluşmasında horon rüzgarı

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu ortaklığında gerçekleşen Uyum Buluşmalarında uluslararası öğrencilere yönelik Eskişehir'de anlamlı bir program gerçekleştirildi.

Programa Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Filistin Büyükelçisi Dr.Faed Mustafa, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Cumhurbaşkanligi Eğitim ve Öğretim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Tuncay Döğeroğlu, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok, Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu ve il müdürleri, kaymakamlar katılım gösterdiler.

Trabzon Araklılı olan Eskişehir İl Göç İdaresi Müdürü Gökhan Akyıldız'ın birçok farklılığı ve kültürel zenginliği sunduğu bu uyum buluşmasında en çok alkışı da Bursa Trabzonlular Derneğinden programa katılım gösteren Trabzon Horon Ekibi aldı. Uluslararası Öğrencilerin büyük bı ilgi ve zevkle izlediği horon ekibi katılımcılardan da tam not almayı başardı. 

Programa ev sahipliği yapan Uyum ve İletişim Daire Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu "Hemşerimiz olan İl Müdürümüz Gökhan Akyıldız'la Eskişehir'de bu anlamli programda 100 farklı ülkeden gelen uluslararası öğrencilerle hep beraber olmaktan onur ve gurur duyuyorum.   Medeniyetler beşiği Anadolu'nun bu gönül irfanını bu gönül zenginliğini diğer illerimizde de göstermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler