Engin Günaydın kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi

Bir süredir Foça'da gözlerden uzak bir yaşam süren Engin Günaydın ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Buğu Selen Somer önceki gün Gümüşsuyu’nda görüntülendi.

Engin Günaydın kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi

Engin Günaydın bir yıl önce Nişantaşı’nda Buğu Selen Somer ile görüntülenince bir süredir aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Hatta dün 51 yaşına giren Günaydın’ın kendisinden 20 yaş küçük sevgilisinin ailesiyle tanışması, evlenecekleri iddialarına yol açmıştı.
Günaydın, oyuncu olmak isteyen Somer’i dijital platforma çektiği dizinin ikinci sezonunda oynatmıştı.

Engin-Günaydın-kendisinden-20-yaş-küçük-sevgilisi-ile-görüntülendi

İstanbul’un karmaşasından bıkıp Foça’daki 15 milyon liralık villasında inzivaya çekilen usta oyuncu, Buğu Selen Somer ile gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.İşleri için zaman zaman İstanbul’daki evine gelen Engin Günaydın ile sevgilisi Buğu Selen Somer önceki gün Gümüşsuyu’nda görüntülendi.

Engin Günaydın yokuşu çıkarken bir ara yoruldu ve oturdu. Ardından soluklandı. Daha sonra sevgilisiyle birlikte Taksim Meydanı’na doğru hızlı adımlar ile yürümeye devam etti.

Engin-Günaydın-kendisinden-20-yaş-küçük-sevgilisi-ile-görüntülendi1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler