Ünlü analist Cowen'den Bitcoin öngörüsü

Bitcoin'in son zamanlardaki sert düşüşü ve kripto para piyasasının akıbetiyle alakalı önemli açıklamalarda bulunan analist Benjamin Cowen,Youtube abonelerine seslendi

Ünlü analist Cowen'den Bitcoin öngörüsü

Popüler bir kripto para analisti, piyasalar zorlu birkaç haftalık ticaretten toparlanmaya çalışırken Bitcoin‘in (BTC) nereye gittiğini belirlemek için rafine bir teknik analiz metriği kullandı ve Bitcoin’in önümüzdeki dönemde izlemesi muhtemel yolu çizdi.

Ünlü Analist, Bitcoin (BTC) Analizini Paylaştı

Yeni bir strateji oturumunda lider kripto para birimi Bitcoin hakkında açıklamalarda bulunan Benjamin Cowen, 741.000 YouTube abonesine Bitcoin’i analiz ederken Heikin-Ashi mumlarını kullanmayı tercih ettiğini çünkü metrik, önceki iki mumdan gelen verileri dahil ederek fiyat hareketi hakkında daha kapsamlı bir hikaye anlattığını belirtti.

Ünlü analist Cowen'den Bitcoin öngörüsü

Cowen, BTC hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Heikin-Ashi mumlarına bakmamızın nedeni, sadece mumun renginin açılıp kapanmaya bağlı olduğu normal mumlara bakarsanız aynı hikayeyi anlatmaz. Yükseliş trendinde kırmızı mumlar ve düşüş trendinde yeşil mumlar göreceksiniz.

Heikin-Ashi mumları sadece açılıp kapanmayı değil, aynı zamanda yükseği ve alçağı da hesaba katar ve onlardan önce gelen mumlara bağımlıdırlar. Bu nedenle, piyasanın momentumunu ölçmenin daha kullanışlı bir yoludur ve tüm kısa vadeli hareketlerin gürültüsünü tersine çevirmenize yardımcı olur.

Yatırımcılar, Sonbahara Kadar Hayal Kırıklığı Yaşayabilir

Cowen, BTC‘nin son birkaç ayı döngüsündeki grafik davranışına baktı ve yatırımcıların bu sonbahara kadar hayal kırıklığı yaratan rakamlar görebileceğini öne sürdü. Ünlü analist açıklamalarına şu şekilde devam etti;

Bu yüzden insanların bu ayı piyasasının sürüklenmeye devam etmesi için hazırlıklı olmaları gerektiğini söylüyorum. Eğer tarih herhangi bir gösterge ise, bir ayı piyasasındayken 200 günlük hareketli ortalama gibi şeylerin direnç olarak hareket etmeye başlaması ayı piyasasının oldukça iyi bir göstergesidir.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin (BTC), CoinMarket verilerine göre son 24 saatte %3.19 düşüşle 29.070 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi