Altın fiyatlarında son durum ne ? İşte detaylar

Altın fiyatları hafta sonu 9 Ekim 2022 Pazar günü ons altının bin 700 dolara yaklaşmasının ardından yakaladığı seviyede ilerlemeye devam ediyor

Altın fiyatlarında son durum ne ? İşte detaylar

Altının onsunun yükselişi sonrasında gram altın bin lira seviyesini aşmıştı. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte 9 Ekim 2022 altın fiyatları...Altın piyasasında gözler düzenli olarak ons altına ve dolar kuruna çevriliyor. Altının onsunun uzun zaman sonra yönünü yukarı çevirmesinin ardından iç piyasada altın fiyatları önemli seviyelerin üzerine çıkmıştı. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının onsunun geçtiğimiz günlerde yakaladığı yükseliş trendinin ardından bugün ons altın 1.695 dolardan işlem görmeye devam ediyor. 9 Ekim 2022 Pazar günü altının gram fiyatı bin 14 lira olarak belirlendi.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Hafta sonu çeyrek altın alış fiyatı bin 660 lira olarak belirlenirken, aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 682 lirada konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüklü miktarda alım yapmak isteyen kişilerin tercihleri arasında yer alan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 618 liradan geri alınırken 6 bin 708 liradan da satışa sunuluyor.

Altının yeni haftayı hangi seviyede açacağı ise pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler