Trabzon Veli Akademisi'nde final

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Veli Akademisi bugün yıl sonu törenini gerçekleştirdi.

Trabzon Veli Akademisi'nde final

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde velilere yönelik eğitimler veren Veli Akademisi bugün yıl sonu törenini gerçekleştirdi.

127 EĞİTİMLE 18 BİN 152 VELİYE ULAŞTILAR

18 İlçede, 19 Atölye çalışması ile kalıcı öğrenmeyi destekleyerek 316 veliye farklı alanlarda eğitimler verilen Veli Akademisinin kapanış töreninde, “Bu Sahne Aynı Biz” adıyla psikolojik danışmanlar tarafından hazırlanan oyun sergilendi ve büyük ilgi gördü.

Yıl boyunca eğitim veren akademisyenlere, danışman öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş tarafından belgeleri takdim edildi.

ÇOCUKLARIMIZA MERHAMETLİ OLMAYI ÖĞRETELİM

Törende konuşan İl Müdürü Görmüş, “Bu çok ciddi emeklerin içinde olarak Veli Akademimizi anlamlı kıldınız. Sizlerin emaneti olan yavrularımıza, daha faydalı olmak adına öğrenci oldunuz. Hepinizi canı gönülden kutluyorum. Eğitim ailemiz olarak, geçmişimizi eğitimle koruyor, geleceğimizi yine eğitimin gücüyle inşa ediyoruz. O gelecek hepimizin. Bir veli olarak aranızda olmaktan duyduğum memnuniyetle başta; Süreci yöneten proje koordinatörümüz Hatice Rizeli’ye, Her bir etkinliğin içini dolduran her bir eğitmenimiz ve her bir velimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

trabzon-veli-akademisinde-final.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-001.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-002.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-003.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-004.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-005.jpeg

trabzon-veli-akademisinde-final-006.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim