Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü’nden bir ilk daha

Misafirlerimiz ‘’GELECEK’’ adı verilen proje ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu her hafta bir grup öğrenciyi makamında ağırlıyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü’nden bir ilk daha

Bu sabah itibariyle Ortahisar İskenderpaşa Ortaokulu öğrencilerini kabul eden müdür Fettahoğlu, çocukları dinleyerek eğitim öğretimle ilgili fikirlerini aldı. 

Siz İl Milli Eğitim Müdürü olsaydınız neler yapardınız sorusuna, ‘’Şehirlerdeki çocukların imkânları daha zengin, köy okullarının ihtiyaçlarını karşılardım’’ diyen öğrenciye teşekkür etti. Eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak bakanlığın gönderdiği ders kitapları ve yardımcı kaynaklar senin bu duyarlı düşüncene hizmet ediyor” dedi. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü’nden bir ilk daha

ÇOCUKLAR YENİ BİR KÜTÜPHANE SÖZÜ ALDI

Öğrencilerle kitaplar üzerine güzel bir sohbet gerçekleştiren İl Milli Eğitim müdürü, çocukların istekleri doğrultusunda, okullarına yeni bir kütüphane kazandırma sözü de verdi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü’nden bir ilk daha 

SÖZ KÜÇÜĞÜN YÖN BÜYÜĞÜN

Öğrencilerin merakları, ilgileri ve gelecek düşlerini onlardan dinleyen ve fikirlerine değer veren müdür Fettahoğlu, ‘’Sizler geleceğin mimarlarısınız ve o geleceğe yürürken kitaplar sizlere kol kanat olacak, bizler de sizin fikirlerinizden ilham alarak o geleceği şekillendireceğiz’’ dedi ve çocuklara birer kitap hediye etti. 

Kendisine de kitap hediye edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü, Kapımız ve gönlümüz sizlere ve sizin hayallerinize, fikirlerinize sonuna dek açık diyerek öğrenci ve öğretmelerine teşekkür etti.  

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü’nden bir ilk daha

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim