Öğrencilerden Ağaoğlu'na Avcı'ya Trabzonsporlu futbolculara mektup

Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden ‘Kalemden Kalbe Projesi’ne destek.

Öğrencilerden Ağaoğlu'na Avcı'ya Trabzonsporlu futbolculara mektup

Bir döneme damgasını vuran ve hafızalardaki yerini koruyan mektupla haberleşme tarihe karışsa da, zaman zaman yapılan etkinlikler ve projelerle birlikte yeni nesil kuşaklara hatırlatılmaya çalışılıyor. 

Hepimizin çocukluğunda, gençliğinde düşüncelerini kağıda döktüğü o sıcak dönemler şimdi yerini ne yazık ki telefonlara, bilgisayarlara, tabletlere bıraktı. Kopyala-Yapıştır taktiğiyle haberleşmek çocuklarımızın olduğu gibi bizlerinde vazgeçemediği bir algıya dönüşürken, tembelliğe de alıştırdı. 

Oysa bir kalemle bir kağıda en temiz, en güçlü duygularımızı yazabiliyor, karşı tarafa hislerimizi daha güzel anlatabiliyorduk. Şimdi o eski günleri yaşatmak, çocuklara yeniden mektup yazma alışkanlığını kazandırmak adına Trabzon PTT Başmüdürlüğü Trabzon’daki okullar arasında ‘Kalemden Kalbe’ isimli bir proje başlattı. 

Öncülüğünü Trabzon PTT Başmüdürlüğü müşteri temsilcilerinden Kadir Öztürk’ün yaptığı çalışma ile birlikte okullar gezilerek kampanya öğrencilere ve öğretmenlere tanıtıldı. Sonucunda da öğrenciler şampiyon takımın şampiyon oyuncularına kendi düşüncelerini kaleme alarak birer mektup yazdılar. 

Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri de bu projede yer alarak kampanyaya destek verdi. Öğrenciler genellikle kaptan Uğurcan Çakır, Hamsik, Siopis, Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz’e yazdıkları mektupta kendilerini okulda görmek istediklerini ve şampiyonluk coşkusunu bir kez de onlarla birlikte yaşamak istediklerini belirttiler. Öğrenciler ayrıca başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik direktör Abdullah Avcı’ya mektup yazdılar.  

Kadir Öztürk yaptığı açıklamada amaçlarının çocukları biraz olsun hazırlıktan ve tembellikten kurtarıp kendi öz düşüncelerini kağıda dökmeleri ve yeniden o eski mektup alışkanlığına alıştırmak adına böyle bir projeye başladıklarını belirterek “Projemiz gayet güzel gidiyor. Öğrencilerimiz kadar öğretmenlerimiz de bu uygulamadan gayet memnun kaldılar. Biz çocuklarımız mektuplarını ilgili yerlere ulaştırdık. Şimdi gelecek cevapları bekliyoruz” dedi. 

‘Kalemden Kalbe Projesi’ çocukları mutlu etti

‘Kalemden Kalbe Projesi’ çocukları mutlu etti

‘Kalemden Kalbe Projesi’ çocukları mutlu etti

‘Kalemden Kalbe Projesi’ çocukları mutlu etti

‘Kalemden Kalbe Projesi’ çocukları mutlu etti
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler