MEB okulların kapanış tarihini duyurdu! Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Okulların kapanış tarihi MEB 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimi içerisinde paylaşılmıştı. Peki, bu yıl yaz tatili ne zaman başlayacak? okullar ne zaman kapanacak?

MEB okulların kapanış tarihini duyurdu! Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Milyonlarca öğrenci ocak ayında yarıyıl tatilini yaptı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin meydana gelmesiyle birlikte okullardaki yarıyıl tatili 2 hafta daha uzatılmış oldu. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü 10 il hariç diğer bütün illerdeki okullarda ders zili yeniden çalacak.

Peki, ikinci dönem ara tatili ne zaman olacak ve okullar ne zaman kapanacak?

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK, YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

20 Ocak'ta karnelerin alınmasının ardından gözler okulların kapanacağı tarihe çevrildi. Normal şartlarda ikinci dönem tatili 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sona erecek ve okullar yeniden açılacaktı. Ancak Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında okulların başlangıcı 20 Şubat'a kadar uzatıldı.

Bu yıl ikinci ara tatil ise 17-20 Nisan 2023 aralığına denk gelecek. Okulların kapanacağı tarih ise 16 Haziran 2023 olacak. Bu tarihten itibaren yaz tatili başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim