MEB duyurdu! İşte LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023 LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu.

MEB duyurdu! İşte LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih

LGS sonuçları için artık geri sayıma geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türkiye'nin dört bir yanında 4 Haziran'da gerçekleştirilen LGS'nin sonuç tarihi belli oldu. İşte, LGS sonuçları açıklanma tarihi, LGS sınav sonucu öğrenme ekranı ve tercihlere dair bilgiler...

LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
LGS sonuçları 26 Haziran tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları "https://www.meb.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek.

LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?
LGS tercih tarihiyle ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz sene LGS tercih süreci 4-20 Temmuz tarihleri arasında yapılmıştı. Konuyla ilgili gelişme olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

2023 LGS SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI
LGS soru ve cevap anahtarı, sınavın tamamlanmasından kısa bir süre sonra www.meb.gov.tr adresinde yayımlandı.

LGS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?
LGS sınav sonuçları meb.gov.tr adresinden erime açılacak. Ortaokul 8. sınıf öğrencileri T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi ile LGS sınav sonuçlarını sorgulayacak.

Kaynak:Habertürk

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim