Depremzede YKS adayları için ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) deprem bölgesinden başvuran adaylara sağlanan ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı

Depremzede YKS adayları için ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) deprem bölgesinden başvuran adaylara sağlanan ulaşım ve barınma desteği kayıtlarının uzatıldığını açıkladı.

15 HAZİRAN'A KADAR UZATILDI
ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 17-18 Haziran tarihlerinde uygulanacak olan 2023-YKS’ye ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylara verilen ulaşım ve barınma desteğinin devam ettiği kaydedilerek, başvuruların 15 Haziran Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatıldığı belirtildi. Adayların ulaşım ve barınma ihtiyaçlarının öncelikle KYK yurtları olmak üzere valilikler ve kaymakamlıklar üzerinden AFAD koordinesinde karşılandığı vurgulanan açıklamada, TC kimlik kartı, 2023-YKS sınava giriş belgesi ve ikametgah belgesi ile birlikte şahsen yapılacağı ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim