2024 ATA AÖF bahar dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 ATA AÖF bahar dönemi vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 ATA AÖF bahar dönemi  vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF), bahar dönemi vize sınavlarını 27-28 Nisan tarihlerinde düzenleyecek. Öğrenciler, sınavların ardından cevaplarını ve soruları merakla beklerken, sonuçların ilan tarihi de gündeme geldi. Geçmiş yıllardaki uygulamalara göre, sınav sonuçlarının tamamlanmasından sonra yaklaşık iki hafta içinde açıklanması öngörülüyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarının geçmiş yıllardaki trendlere göre, sınavların bitiminden sonraki iki hafta içinde ilan edilmesi beklenmektedir. Öğrenciler, sonuçları ATA AÖF'nin Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden sorgulayabilecek. Tahminlere göre, sınav sonuçlarının en geç 13 Mayıs tarihine kadar açıklanması öngörülüyor.

SINAV TARİHLERİ VE OTURUM BİLGİLERİ

ATA AÖF tarafından düzenlenecek bahar dönemi vize sınavları, üç farklı oturumda gerçekleştirilecek. İlk oturum 27 Nisan Cumartesi günü saat 09:30'da başlayacak. Aynı günün ikinci oturumu saat 14:00'de, ve son oturum ise 28 Nisan Pazar günü yine saat 14:00'de başlayacak. Sınavlar, yanlış cevaplar doğru cevaplardan düşüleceği bir sistemle değerlendirilecek; her dört yanlış cevap, bir doğru cevabı götürecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler