Cristiano Ronaldo neden dövme ve sakala karşı? İşte nedeni!

Cristiano Ronaldo neden dövme ve sakala karşı? Arkasındaki sebep herkesi çok şaşırttı.

Cristiano Ronaldo neden dövme ve sakala karşı? İşte nedeni!

Sahadaki futbolu kadar yaşam şekliyle de sık sık gündeme gelen Cristiano Ronaldo vücuduna dövme yaptırmayan futbolcular arasında yer alıyor.

Sakal bırakmaya da karşı olan Portekizli yıldızın bu tutumunun arkasındaki nedenler ortaya çıktı. Çok sık kan veren Ronaldo'nun enfeksiyon riskine karşı dövme yaptırmadığı belirtildi. Öte yandan dünyaca ünlü golcünün hem genç gözükmek hem de bir jilet markasının yüzü olmasından dolayı sakal bırakmadığı öne sürüldü.

Futbol otoritelerinin bir kısmı tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun neden dövme yaptırmadığı ve sakal bırakmadığı ortaya çıktı.

ENFEKSİYON RİSKİNE KARŞI DÖVME YAPTIRMIYOR

2017'de iki kez kan verdiğini sosyal medya hesabından duyuran Cristiano Ronaldo, eski takım arkadaşı Carlos Martin'in oğlu için düzenli olarak kan iliği veriyor. Portekizli yıldız yaptığı açıklamada, "Martins'in oğlunun durumunun karışık olduğunu biliyorduk ve bütün takım ona yardımcı olmaya çalışıyor. Bir çok insan ilik vermenin zor bir şey olduğunu düşünüyor ama kan vermekten farklı değil." ifadelerini kullanmıştı.

Sık sık kan veren Portekizli yıldız, kan bağışına engel olmaması için dövme yaptırmıyor. Bilindiği üzere, dövme yaptıran kişi enfeksiyon riski nedeniyle en az 12 ay boyunca kan veremiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya