Almanya yabancılaşıyor !

Almanya Federal İstatistik Dairesi, yayınladığı raporda Almanya’da 2,5 milyon ailenin köklerinin yabancılara dayandığını açıkladı.Federal İstatistik dairesi yayınladığı son bilgilerde ülkedeki her üç kişiden birinin kökeninin Alman olmayan ailelere dayand

Almanya yabancılaşıyor !

Almanya Federal İstatistik Dairesi, yayınladığı raporda Almanya’da 2,5 milyon ailenin köklerinin yabancılara dayandığını açıkladı.

Federal İstatistik dairesi yayınladığı son bilgilerde ülkedeki her üç kişiden birinin kökeninin Alman olmayan ailelere dayandığını ortaya koydu. Ülkede Alman olarak yaşayan ve kendilerini Alman olarak kabul eden 2,5 milyon ailenin yabancı kökenli olduğu tespit edildi. Çocuklu 8,1 milyon aileye sahip olan Almanya’da yapılan araştırmada 2,5 milyonunun göçmen kökenli olduğu belirtildi. 2005 sayımında yüzde 27 olan yabancı kökenli ailelerin oranı 2013 yalındaki sayımına ise 131 bin aile sayısında artış olurken, yüzde dörtlük bir artış göstererek yüzde 31’e çıktı. Ayrı oranda 9 milyon olan Alman ailesi sayısı ise 837 bin düşüş yaşayarak 8,1 milyona geriledi. İstatistikleri ise ülkenin yaşlandığını yabancılaştığını ve doğum oranlarındaki düşüşü ve aile hayatının kalmadığını da gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya