İçerde 5. bölümde Melek Sarp'ın peşinde

İçerde 5. bölümüyle izleyenlerle buluşacak

İçerde 5. bölümde Melek Sarp'ın peşinde
Show Tv'nin yeni dizisi İçerde 5. bölümle bu akşam ekranlarda olacak. İlk bölümleriyle beğeni toplayan ve soluksuz izlenen dizi oldukça sevilmişti. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

İÇERDE 5. BÖLÜM FRAGMAN

"İçerde"nin 5. bölümünde; Melek'in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip'ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal'in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal'in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun'un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun'un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp'ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği İçerde'nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv