Vatanım Sensin 47. bölümü neden yayınlanmadı bitiyor mu? Yeni bölümü hangi gün?

Diziseverler bu akşam televizyonda Vatanım Sensin 47. bölümünü göremeyince hayal kırıklığı yaşadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan Vatanım Sensin final mi yapıyor sorusu akıllara geldi.

Vatanım Sensin 47. bölümü neden yayınlanmadı bitiyor mu? Yeni bölümü hangi gün?

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin bu akşam 47. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Diziseverler, önceki bölüm tekrarını görünce hayal kırıklığı yaşadı. İkinci sezonu yayınlanan Vatanım Sensin bu akşam neden yayınlanmadı final mi yapacak yeni bölüm hangi gün merak ediliyor. 


Vatanım Sensin 47. bölümü neden yayınlanmadı bitiyor mu? Yeni bölümü hangi gün?

VATANIM SENSİN 47. BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

22 Şubat Perşembe günü gelişmeleri hafızalara kazınan Vatanım Sensin, bu akşam tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölüm tarihinin ise fragmanla birlikte belli olması bekleniyor. Yapım şirketi ve dizinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten ise konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Vatanım Sensin 47. bölümü neden yayınlanmadı bitiyor mu? Yeni bölümü hangi gün?

KADRODAN AYRILAN İSİMLER

Onur Saylak

Tevfik

Vatanım Sensin’in başından beri kadroda olan Onur Saylak, Tevfik rolüne hayat verdi. Gözü açık, hırslı bir Yüzbaşı olan Tevfik, kan kardeşi olan ancak başarılarını içten içe kıskandığı Cevdet’in en büyük düşmanlarından biriydi. Aynı zamanda Azize’ye aşık olan Tevfik, ikinci sezonda bambaşka bir karaktere büründü. Yanık Efe olarak anılan Tevfik, Cevdet’in kurşunuyla hayatını kaybetti.

Ufuk Bayraktar

Dağıstanlı

Kızanlarıyla Yunan Ordusu'na kök söktürürken, kahramanlıkları dilden dile anlatılan gözüpek bir efe. Kuvvayi Seyyare’nin en güçlü komutanı… Sertliği ve pervasızlığıyla sadece düşmanını değil dostunu bile ürkütür. Cesareti, inadı ve kibri kurtuluşa giden yolda kaderine yön verdi. Hırsına yenik düşen Dağıstanlı, Cevdet’in kimliğini açığa vuran mektubu Filippos’a ulaştırdıktan sonra bıçak darbesiyle öldü.

Şükran Ovalı

Seher

Rahmetli babasının Dağıstanlı’ya emanet ettiği, çekici ancak tekinsizliği hemen fark edilen bir kadındı. Kurnazlığını ve kadınlığını kullanarak aklındakini yaptırmaktan çekinmedi. Dağıstanlı’ya yakın duran her kadın ya da ailesine zarar verdi ancak büyük aşkı nedeniyle hayatından oldu. Sevdiği adam Dağıstanlı tarafından öldürüldü.

Baki Davrak

Vasili

İzmir işgalini gerçekleştiren Yunan Komutanı Vasili, başarılı, gözü kara, zeki, acımasız bir milis Kumandandı. Aynı zamanda Leon’un babası olan Vasili, Cevdet’in oyunu sonrasında ihanetle suçlanmış ve infaz edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv