Trabzonspor'da sürpriz toplantı! Eski ve yeni yöneticiler bir arada

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, Trabzınspor'un eski başkanları, yöneticileri ve kurucularıyla toplantı yaptı.

Trabzonspor'da sürpriz toplantı! Eski ve yeni yöneticiler bir arada

Haber61 / Spor Servisi

Bir süredir aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle morallerin bozuk olduğu Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Trabzonspor idmanı sonrasında eski başkan ve yöneticilerle bilgilendirme toplantısı yaptı.


Trabzonspor'un mali durumunun görüşüldüğü ve çözüm yollarının tartışıldığı toplantı Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde 17.00'de yapıldı. 3 saat süre toplantıda Trabzonspor'un çok büyük bir ekonomik zorluk içerisinde olduğu Muharrem Usta tarafından aktarıldı. Camianın duayen isimleri de Muharrem Usta'yla çeşitli fikirler paylaşarak yol göstermeye çalıştı. Toplantıda değerlendirme, bilgi ve fikir alışverişinde bulunulurken bir sonraki toplantının Trabzon dışında ikamet eden eski başkanlar, asbaşkanlar ve yöneticilerle birlikte yapılması planlandı.

Toplantıya Eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, kurucu üye Nizamettin Algan ve Sabit Sabır, asbaşkanlardan Ali Kemal Başaran, Hayretin Hacısalihoğlu, Hikmet Onur, TFF temsilcilerinden Süleyman Atal ve Mustafa Beyazlı ile divan başkanı Ali Sürmen, Disiplin kurulu başkanı Alparslan Özdemir, Denetleme kurulu başkanı Mahmut Ören başta olmak üzere diğer kurul başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden Gençağa Meriç, Ahmet Çubukçu, Ali Rıza Egemen ve Okan Alemdaroğlu katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler