Saygın Soysal Çukur’a dahil oldu!

Trabzonlu oyuncu Saygın Soysal fenomen haline gelen Çukur’un kadrosuna dahil oldu. Peki Saygın Soysal kimdir? İşte detaylar.

Saygın Soysal Çukur’a dahil oldu!

Show TV’de ekranlara gelen ve kısa zamanda fenomen haline dönüşen gününde reytinglerde zirvede yer alan Çukur dizisinin kadrosuna Trabzonlu oyuncu Saygın Soysal dahil oldu.

Çukur’un kadrosu genişliyor. Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor.


Saygın Soysal Çukur’a dahil oldu – Saygın Soyal Kimdir?

İlk kez 22. bölümde izleyici karşısına çıkacak Soysal, Elvis adlı karaktere hayat verecek. Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeyi de değiştirecek. Saygın Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştırmaya gelecek. Kilit bir role sahip olan Soysal’ın canlandırdığı Elvis’in Yamaç ve İdris’le karşılaşması büyük bir merakla beklenecek.

'SAYGIN SOYSAL KİMDİR?' OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler