Nöbet dizisi oyuncusu Saygın Soysal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Saygın Soysal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Nöbet dizisi oyuncusu Saygın Soysal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

SAYGIN SOYSAL KİMDİR?

21 Mayıs 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu aslen Trabzonlu'dur. Babası Çaykara'nın Paçan köylü iken annesi Çankara Ilgazlı'dır. İlkokul eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra Trabzon'a gelmiş Trabzon Cumhuriyet Lisesi'nde ve Trabzon Lisesi'nde okumuştur. Hacettepe Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur.

Güz Yangınları, Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Asi, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Türkan, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk, 46 Yok Olan, Payitaht Abdulhamid, Çukur, Hakan: Muhafız dizilerinde başarılı bir şekilde rol alan oyuncu son olarak Nöbet dizisinde 'Jandarma Yiğit Alkan' karakterine hayat verecektir.

Jandarma Yiğit Alkan karakteri hakkında: Otuzlu yaşların ortasında; Samsunlu… Orta halli bir ailenin oğlu… Komuta ettiği Jandarma Özel Harekât (JÖH) timiyle beraber Sur da dâhil olmak üzere birçok görevde başarı kazanmış; üstleri tarafından takdir edilen bir asker… Mesleki deformasyon had safhadadır; öfke dışındaki duygularını ifade etmekte zorlanır. Görevi gereği insanlarla arasına mesafe koymayı seçmiş olsa da yeri geldiğinde içinde hapsettiği sosyal karakter bir anda ortaya çıkmakta, şaşırtmaktadır insanları… Bu anlarına çok az insan şahit olmaktadır. Altı yıllık evlidir. Bu süreçte, yoğun görev temposu yüzünden eşine istediğince vakit ayıramamış; altı yılın büyük bölümünü ayrı geçirmek zorunda kalmışlardır. Eşi Zeynep, bu ayrılığa daha fazla tahammül edememektedir. Evlilikleri zor bir dönemden geçmektedir.

Oyuncu aynı zamanda koyu bir Trabzonspor taraftarıdır.

SAYGIN SOYSAL'IN RÖPORTAJINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Nöbet dizisi oyuncusu Saygın Soysal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi