Netflix'ten müjde! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi için 2. sezon tarihi verildi

Netflix'in en beğenilen Türk yapımı dizileri arasında yerini alan 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ikinci sezon cast çalışmaları başladı. Yakında sete çıkacak.

Netflix'ten müjde! Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi için 2. sezon tarihi verildi

3 Mart 2022'de Netflix'te izleyicilerile buluşan tarihi dönem türündeki 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ikinci sezon hazırlıkları başladı.

Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanan, başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer'in paylaştığı dizi, ilk sezonuyla birçok izleyicinin beğenisini kazansa da Hazal Kaya'nın oyunculuğu eleştiri konusu olmuştu. Uzun bir aranın ardından ikinci sezonu merakla beklenen hayranlarını sevindiren haber geldi.

İKİNCİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Netflix'te yayımlanan, Karga7 imzalı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ikinci sezon için sete çıkış tarihi belli oldu.

Senaryosunu Elif Usman'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Emre Şahin'in oturduğu dizi ekibi 1 Temmuz'da sete çıkacak. Çekimlerin ise Ekim ayına kadar sürmesi bekleniyor.

TARİHE YOLCULUK BAŞLASIN

Birinci sezonunda, polisiye edebiyatının önemli isimlerinden İngiliz yazar Agatha Christie ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihi Pera Palas otelinde yaşadıklarına ışık tutan dizi, ikinci sezonunda da tarihi isimlere yer verecek.

İstanbul’da çekilecek diziye ‘Alfred Hitchcock’, ‘Sabiha Sertel’, ‘Selahattin Giz’ ve ‘Katya’ karakterleri dahil olacak.

netflixten-mujde-pera-palasta-gece-yarisi-dizisi-icin-2-sezon-tarihi-verildi.jpg

netflixten-mujde-pera-palasta-gece-yarisi-dizisi-icin-2-sezon-tarihi-verildi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv