Maria ile Mustafa dizisi geliyor! Ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler?

ATV'de Maria ile Mustafa isimli dizinin tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı yayınlandı

Maria ile Mustafa dizisi geliyor! Ne zaman başlayacak, oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başlayacak: Maria ile Mustafa...

Kapadokya'da çekilen ve başrollerinde Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in yer aldığı dizide yabancı bir kız ile Türk gencin aşk hikayesi konu ediniyor. Dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Ancak net başlangıç tarihi açıklanmadı.

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

MARIA VE MUSTAFA OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Trabzonspor asbaşkanlığını görevini de yürüten Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, sezonun en iddialı dizisi, "Maria ile Mustafa"nın başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent paylaşırken, projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler