FOX neden NOW oldu, FOX satıldı mı?

FOX TV ismini NOW olarak değiştirdi. Bu gelişme sonrası "FOX satıldı mı, sahibi kim, neden isim değiştirdi" gibi sorulara yanıt aranıyor.

FOX neden NOW oldu, FOX satıldı mı?

FOX TV'nin NOW'a dönüşümü, son günlerde dikkat çeken bir konu haline geldi.

Uzun bir süredir "Fox" olarak yayın yapan kanal, 12 Şubat'ta akşam saatlerinde ismini ve logosunu değiştirerek izleyicilerin karşısına NOW TV olarak çıktı.

Bu değişiklik, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı tarafından duyurulmuş ve "Fox TV logo değişikliğine gitti, artık Now TV oldu" şeklinde açıklanmıştı.

"NOW" terimi, kelime anlamı olarak "şimdi", "şu anda", "hemen" gibi anlamlara gelmektedir.

Peki, FOX neden NOW TV oldu? Bu sorunun cevabı, FOX'un isim hakkının belli bir süre için satın alınmış olmasından kaynaklanıyor.

Disney şirketi, FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süre için almıştı ve bu süre dolunca kanalın ismi NOW TV olarak değiştirildi. Ancak FOX TV'nin satıldığı yönünde çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor. Kanalın sahibi ve yönetimi aynı kaldı, sadece isim ve logo değişikliği yapıldı.

NOW kelimesinin anlamı ise, "şimdi", "şu anda", "hemen" gibi anlamlara gelmektedir. Bu nedenle, FOX'un yeni adı olan NOW TV, izleyicilere anlık ve güncel içerikleri sunma iddiasını taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv