Farima Zarei kimdir? İranlı gelin adayı Farima Zarei

Kısmetse Olur'un güzel gelin adayı Farima Zarei İranlı. İşte hakkındaki detaylar

Farima Zarei kimdir? İranlı gelin adayı Farima Zarei

Ekranların sevilen izdivaç konulu yarışması Kısmetse Olur'da yarışmacılar oldukça dikkat çekiyor. Gelin adayları ve damat adayları kendilerine uygun eş adayını ararken yarışmada her gün yeni bir isim öne çıkıyor. Gelin adayları arasında güzelliğiyle dikkatleri üstüne toplayan isimlerden biri de İranlı Farima Zarei oldu. İranlı güzel gelin adayı  Farima Zarei kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Kısmetse Olur evinin İranlı gelin adayı Farima Zarei, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından  söz ettiriyor. Eğitimi için Türkiye'ye gelen gelin adayı 5 yıldır İstanbul'da yaşıyor. Bahçehir Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Farima 1992 yılında dünyaya geldi. Spor yapmayı sevdiğini belirten güzel yarışmacı kick boksla ilgilendiğini belirtti. Kısmetse Olur evinde henüz bir adayının olmadığını söyleyen Farima'ya en çok ilgi gösteren ise Adnan Kızıltaş oldu. Şivesi ile dikkat toplayan yarışmacı isminin anlamının "ay ışığı" olduğunu söyledi. Aradığı eş adayında ise en çok saygı kavramına önem verdiğini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi