Bodrum Masalı 41. bölüm fragmanı çıktı mı? Bodrum Masalı'nda son durum

Bodrum Masalı 40. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Bodrum Masalı 41. bölüm fragmanı çıktı mı? Bodrum Masalı'nda son durum

Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı 40. bölümle izleyiciiyle buluştu. Bora'nın Maya'ya içini döktüğü bölümde Faryalı da Bora'nın kötü şeyler yapabileceği ihtimaline karşı harekete geçti... Bodrum Masalı 41. bölüm fragmanı da yayınlandı


Bodrum Masalı 41. bölüm fragmanı

Bodrum Masalı 40. bölüm özeti

Bora, Amerikalı Jefferson’la görüşmesini engellemek için Evren’i kaçırmış, silahını doğrultmuştur. Bir yandan Lal ve Muzo da Jefferson’ı oyalamaktadır. O ana kadar bu plana yardım eden Faryalı, Bora’nın kötü şeyler yapabileceğini hisseder ve onu durdurmaya karar verir.

Londra’daki müzik okuluna kabul edildiği haberini alan Su çok heyecanlanır ama Kelebek’in buna nasıl tepki vereceğini bilemez. Haydar’ın hastalığı herkesi perişan eder. Kendisi ise her şeyden habersiz, Üzüm’e evlenme teklif eder. Üzüm’ün kararını ise hiç beklenmedik biri etkilemektedir. Onu ikna etmek gençlere kalmıştır. Başındaki beladan kurtulan Bora, Maya’ya duygularını açıkça söyler.

Bodrum Masalı 39. bölüm özeti
Bodrum Masalı 41. bölüm fragmanı çıktı mı? Bodrum Masalı'nda son durum
Mehpare Hanım’ın cenazesinin gizlice gömüldüğünün anlaşılmasının ardından polis Bora’yı yakalamak için harekete geçer. Yıldızlı Otel’e de baskın yapılır fakat bizimkiler Bora’ya yardıma devam etmekte kararlıdır. Bora’nın bir süreliğine Maya’nın evinde kalmasına karar verilmesi ise Faryalı’nın canını sıkar. Öfkesi büyüyen Evren, oteli sıkıştırmak için sahille arasına paravan diktirir. Bunu çözmenin yolu, Haydar’ın daha önce yaptığı satışı deli raporu alıp iptal ettirmektir. Onu buna ikna edecek tek kişi büyük aşkı Üzüm’dür. Bu işin sonunda her şeyi etkileyecek bir bilgi ortaya çıkar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler