Karagül final bölümü ile bu akşam Fox Tv’de!

Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Karagül Final yapıyor. 125. Bölüm ile ekranlara veda edecek olan dizi final bölümü ile de heyecanı yaşatacağa benziyor. Fox Tv’de yayınlanan Karagül bu akşam 20.00’de sevenleri ile buluşacak.   Final bölümünde neler

Karagül final bölümü ile bu akşam Fox Tv’de!
Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Karagül Final yapıyor. 125. Bölüm ile ekranlara veda edecek olan dizi final bölümü ile de heyecanı yaşatacağa benziyor. Fox Tv’de yayınlanan Karagül bu akşam 20.00’de sevenleri ile buluşacak.
 
Final bölümünde neler olacak?
Şimdiye kadar yaptıklarını annesinin kucağında unutmaya çalışan Kendal, şimdi ise vicdanı ile baş başa kalır. Kadriye Ana ise kendisinin sebep olduğu bu acıya nasıl dayanabilecek? Ebru ise çocuklarını bir arada tutmaya çalışır. Baran eline geçen son bir mektup ile gerçekleri öğrenir. Ebru’ya ‘Anne’ diyecek mi?
Bu sorular bu akşam Fox TV ekranlarında saat 20.00’de cevap bulacak.
 
 
Son bölümde neler olmuştu?
Şamverdilere korku salan Kendal, artık kendi vicdanı ile hesaplaşma zamanı gelmiştir. Kendal için mahkeme günü geldiğinde işlediği tüm cinayetleri soğukkanlılıkla anlatırken Baran kendine hakim olamaz ve mahkemeyi birbirine katar. Kendal, parmaklıklar ardına gider. Asıl mahkemesi ise kendi içinde yaşadığı vicdan azabıdır. Kendal’ın yakalanması sonucunda rahata kavuşan Şamverdililer artık kendi hayatlarını yaşamaya başlayacaklardır. 
 
Konusu nedir?
Dram ve aşk kategorisinde yer alan dizide yalıda yaşayan bir kadının yalan dolu hayatını ele alır. Hayatının en zor zamanında gerçekler ile karşılaşır. Yaşama sıfırdan başlamak zorunda kalır. Çocukları için ayakta kalma çabası gösterir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem