İbo restoran Trabzon’da köftenin ve etin en lezzetli adresi

İbo Restoran, ızgara etin, balık ve köftenin tadına doyamayacağınız en iyi lokasyonlardan birisidir.

İbo restoran Trabzon’da köftenin ve etin en lezzetli adresi

Trabzon havaalanı mevkiinde 1990'dan beri hizmet vermekte olan İbo Restoran, ızgara etin, balık ve köftenin tadına doyamayacağınız şekilde lezzetle pişirildiği ve deneyimli personeliyle sizlere servis edildiği en iyi lokasyonlardan birisidir.

Yaklaşık 32 yıldır sektörde hizmet vermekte olan İbo Restoran ayrıca meze çeşitleri ve yöresel lezzetler bakımından da oldukça zengin bir mutfağa sahiptir.

Kendilerine has Kasap Köftesi(Sebzeli Köfte) mutlaka tadılması gereken, restoranın olmazsa olmaz lezzetleri arasında birinci sırada yerini alır.

İbo restoran Trabzon’da köftenin ve etin en lezzetli adresi

Karadeniz bölgesinin ülke çapında herkes tarafından çok iyi bilinen ve sevilen “kuymağı”nı da iddialı bir şekilde yapan ve müşterilerinin bu anlamda da takdirini alan bir müessesedir. 

İbo restoran Trabzon’da köftenin ve etin en lezzetli adresi İbo restoran Trabzon’da köftenin ve etin en lezzetli adresi

Havaalanının yakınında, yoğun bir yerleşimin olduğu lokasyonda uzun yıllardır hizmet vermesi sebebiyle müşteri portföyü oldukça zengin ve çeşitlidir.

Babadan oğullara geçen ve açılışında bugüne kadar işletme sahiplerinin değişmediği, müşterileriyle samimi ve sıcak ilişkilerin uzun yıllardır yaşandığı bu nezih müesseseye yolunuz düşerse değil, mutlaka özel zaman ayırarak gelmeli ve bu nefis yemeklerden mahrum kalmamalısınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem