Gümüş Hediye Fikirleri

Sevdiklerine hediye almak isteyenler için gümüş takılar seçeneklerin ilk sırasında yer alıyor.

Gümüş Hediye Fikirleri

Gümüş Yüzük Modelleri

Sevdiklerinize hediye almak istediğinizde gümüş takılar çok değerli ve özel anlamı olan bir hediye olacaktır. Evlilik yıldönümü, anneler günü, doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdiklerinizi gümüş hediye ile mutlu edebilirsiniz. Hediye seçenekleri olarak gümüş takılar özellikle kadınların vazgeçilmez bir aksesuarıdır. Çok beğenerek ve severek taktıkları gümüş takılar sevdiğiniz kadınlar için mükemmel ve unutulmaz bir hediye olacaktır. Örnek olarak bir kadına alacağınız kare tektaş bir yüzük onu havalar uçurabilir.

Evlilik yıldönümü ya da evlilik teklifi gibi özel bir zaman diliminde aşkınızı ölümsüzleştirecek gümüş yüzük harika bir armağan olabilir.

Tektaş yüzükler her kadının ister istemez beğendiği bir modeldir. Gümüş tektaş yüzüklerin pek çok farklı modelin, çok uygun fiyatlara sitemizden bulabilirsiniz.

Gümüş Hediye Fikirleri

Gümüş Kolye Modelleri

Sevdiğiniz insanlara özel günlerde hediye edebileceğiniz gümüş pek çok hediye seçeneği vardır. Ancak bunlardan belki de en çok tercih edileni ve duygusal olanı gümüş kolye diyebiliriz. Severek takacakları gümüş kolyeler, özel anları ölümsüzleştirmek için muhteşem bir hediye olmaktadır. İnternet üzerinden pek çok farklı modeldeki gümüş kolyeleri çok uygun fiyatlara Nur Silver’dan en güzel halleriyle bulmanız mümkün.

Gümüş kolye çeşitleri kullanılan taşlara ve şekillere göre çok değişik modeller ile sizlere sunuluyor. Örnek olarak swarovski kolye,  çok değerli bir taş olan swarovski taşı kullanılarak tasarlanmış olan büyüleyici güzellikteki bir kolye modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.  Parlak e ışıltılı görüntüsü ve değerli taşın şıklığı ile sevdiğiniz kadına çok özel bir hediye almış olursunuz.

Gümüş Hediye Fikirleri

Gümüş Bileklik Modelleri

Gümüş bileklik ve bilezik modelleri de yine en şık kombinleri yapılan gümüş takılardır. Her tarza ve her zevke uygun şekilde tasarlanan gümüş bileklik modelleri, özel olarak tarzını belirli bir şekilde yansıtmayı seven kadınların tercih ettiği aksesuarlardır. Bileğimize taktığımız bileklikler her zaman bizim ruhumuzu yansıtır aslında. Seçtiğiniz bileklikler farklı ve hoş hava katmasıyla beraber bize belirli bir tarzda kazandırır.

Modern ve sade giyinmeyi seven kadınlar, abartıya kaçmayan takıları seçebilirler ya da gösterişi seven kadınlar daha parlak ve yoğun işlemeli bir bileklik modeli tercih edebilir. Ya da spor bir kıyafet giyerken daha ince düz bir takı seçilebilir.

Altın kadar gümüş bileklik modelleri ve metalin işlenme şekli kadınlar üzerinde pozitif bir etki yaratmaya uzun yıllardır devam eder. Gümüş gerçekten çok etkileyici bir metal olmakla beraber görüntüsü ile de yüzyıllardır insanlara etkileyici bir his katmaya devam ediyor.  Güzel bir gümüş bileklik için sizin bileklik beklentinizi karşılayacak modellerin ortaya çıkması oldukça önemlidir. Zaman içerisinde farklı taşların kullanılması nedeniyle kadınlar için çok daha göz alıcı modeller ortaya çıkmaya devam etmektedir. Bileklik modellerinin bu göz kamaştırıcı seçenekleri pırlanta destekli olarak harika bir kıyafet tasarımı ile muhteşem bir aksesuar desteği sağlayabiliyor. Son yıllarda oldukça fazla tercih edilen bilekliklerden bahsetmek gerekirse şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Pandora kombin bileklik
  • Hallowen bileklik
  • Zirkon taşlı suyolu bileklik
  • Asansörlü Rodajlı rengârenk bileklik

Gümüş erkek bileklikten bahsetmek gerekirse; erkekler için son derece önemli modelleri karşınıza çıkar. Gümüşün ince işçilikle beraber ortaya koyduğu sonuçlar her zaman en iyi alternatif olmuştur. Kadınlardan çok bileklik konusunda erkeklerinde dikkat çekici bir ilgisi gözlerden kaçmamıştır. Özel olarak tasarlanmış olan ve harika bir işçilikle tasarlanmış bileklikler en iyi şekilde kendilerini yansıtmaya devam etmektedir.

Kaliteli ve Güvenilir Gümüş Takı: Nur Silver

Nur Silver, her daim kaliteli ve güvenilirliğini koruyarak yıllardır müşterilerine özel hizmet vermektedir. Yeni sezona özel aksesuarları ve bunların indirim fırsatları, özel günler fırsatları ve özel tasarımları ile her geçen gün kendini sizlere daha iyi hizmet edebilmek için çalışıyor. Nur Silver zarif kibar, gösterişli ve bunun gibi tüm terimlere uygun aksesuarları ile aslında kendini de anlatıyor. sitesinde gördüğünüz tüm aksesuarlar markamızın ruhunu yansıtıyor. Siz de kendinize layık olabilecek bir aksesuar satın almak istiyorsanız nursilver.com sitesine hemen bakmalısınız!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler