Elif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Show TV'nin yeni başlayan dizisi 'Darısı Başımıza' da oynayan Elif Doğan, Öykü karakterini canlandıracak... Peki Elif Doğan kimdir, kaç yaşındadır, kariyerinde hangi projeler vardır? İşte detaylar

Elif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Show TV'de ekranlara gelen Darısı Başımıza isimli dizide başrolde yer alan Elif Doğan hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti.

Elif Doğan Kimdir?

Çukur dizisinin Hale karakteri olarak adını duyuran, 6 Eylül 1994 günü İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğinde eğitim görmekte ve aynı üniversitenin Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde yan dal yapmaktadır.

Elif doğan

İlk televizyon deneyimini 2016 yılı yapımı Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile edinen genç oyuncu, Hande Erçel ve Burak Deniz gibi isimlerle beraber rol almıştır. Daha sonra aynı yıl içinde Hayat Bazen Tatlıdır adlı yapımda Zeynep karakterine hayat vermiştir. 2018 yılına gelindiğinde bu yıla damga vuran Çukur dizisinde "Hale" karakterine hayat vermiştir. Dizide Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstengil, Kubilay Aka gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Son olarak Show TV ekranlarının yeni yaz dizisi Darısı Başımıza'da Ozan Dolunay ile başrolü paylaşan Elif Doğan, dizide "Öykü" karakterine hayat vermektedir. Darısı Başımıza Öykü karakterdi: Zerrin’in ortanca kızı. Güzel, soğukkanlı, kontrollü, düzenli, başarılı, planlı bir kız. Ailenin medarı iftiharı. Atacağı adımları önceden hesaplıyor ve hayatta sürprizleri inanmıyor. Pek yakında Arslansoy Yapım şirketinin veliahdı Cem Arslansoy ile evlenmek üzere. Öykü, evlilik planları yaparken hayatın onun için hazırladığı sürprizlerden haberi yok. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi