Cem küçük kimdir, nerelidir?

Ekranlarda ve sosyal medyada sıklıkla gördüğümüz bir isim olan Cem Küçük kimdir, nerelidir? İşte tüm detaylar haberimizde.

Cem küçük kimdir, nerelidir?

Birçok kez gündem olmuş ve sıkça ekranlarda gördüğümüz isimlerden olan cam Küçük ’ün hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cem Küçük kimdir, nerelidir? İşte tüm detaylar haberimizde.

Ülkemizin önde gelen gazetecilerinden biri olan Cem Küçük siyaset gündemine dair yapmış olduğu dikkat çekici yorumlarla çok konuşulan isimlerden biridir. İşte Cem Küçük ‘ün hayatı ve kariyerine dair tüm merak edilenler haberimizde.

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

1978 yılında Zonguldak’ta doğan cam küçük aslen Giresunludur. Çarpıcı yorumları ile gündeme gelen Türk gazeteci, İstanbul üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra Profil Yayınları’nda editörlük yaptı. Yeni şafak gazetesinde yazmaya başlayan Küçük televizyon dünyasına ilk adımını TVNet’te attı. Yeni şafak gazetesinden sonra Star gazetesinde geçti. Bir süre sonra 24 TV’de program yapan küçük şimdilerde ise yazarlık yapmaktadır. TGRT Haber’de Günaydın Türkiye programını sunmaktadır.

cem-küçük

Siyasi konular hakkında sık sık yorumlar yapan cem Küçük ‘ün pek çok önemli haberin altında imzası bulunmaktadır. Köşe yazıları ile Türkiye’nin siyasi ve sosyal gündemine yön vermektedir.

Demet Parlak ile evli olan Cem Küçük 2 çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem