Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı

Marmaris'teki orman yangınının kontrol altına alınması sonrasında Denizli'de yangın çıktı.

Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir itfaiye erinin şehit olduğu orman yangının ardından Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde de orman yangın çıktı. Ekipler müdahale ediyor.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Göveçlik Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter, arazöz ve orman işçileri sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangına müdahale sürüyor.

BAKAN PAKDEMİRLİ: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Denizli'deki orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu.

Pakdemirli, "Denizli Merkezefendi ilçesi Gebedere mevkinde saat 14:30’da çıkan orman yangınına 14:45’de arkadaşlarımız ilk müdahaleyi yaptı. 7 helikopter, 32 arazöz, 5 dozer ve 200 orman personelimizle müdahale ettiğimiz yangın kontrol altına alındı. Soğutma işlemleri devam ediyor. Ormanın kahramanlarını yürekten kutluyorum" dedi.

Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler