Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı

2 yıl önce şehit edilen Trabzonlu özel harekat komiseri Ahmet Çamur ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı.

Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı

15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkâri Şemdinli´de PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Çaykaralı özel harekât komiseri Ahmet Çamur için kabri başında anma programı düzenlendi. 


Bugün saat 12:00´da Şehit Ahmet Çamur´un mezarı başında düzenle program Kur´an tilaveti ile başladı. Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan´ın yaptığı duanın ardından konuşma yapıldı. 


Şehit Ahmet Çamur için düzenlenen anma programına Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Dernekpazarı Kaymakamı, Murat Yıldız, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık, Anayasa Mahkemesi üyesi Prof.Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Muhammet Alver, İlçe Emniyet Amiri Komser Göktay Öksüz ve meslek arkadaşları,Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Şehit Çamur´un eşi hakim Gökçen Çamur ve kızları, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Çamuralı, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, Kamu kurum müdürleri ve amirleri, şehit ailesi yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  


Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Şehit Komiser Ahmet Çamur'un ölümünden çok etkilendiğini belirtti. Şehit Çamur'un yaptığı kahramanlıklarla bir adım öne çıktığını belirten kaymakam Ayrancı, "Tayinim Çaykara´ya çıkınca bu beni daha fazla duygulandırdı. Şehidimize Allah´tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize sahip çıkmak ülkemize sahip çıkmak demektir. Ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.“ diye konuştu. 

Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı

CENAZESİNE BİNLER KATILMIŞTI 

15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkari Şemdinli´de saat 17:30 sularında ilçesi girişinde iş makinesiyle yolu kapatmak isteyen PKK´lılara müdahale eden özel harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla düzenlenen saldırıda, özel harekat komiseri Çaykara Soğanlı Mahallesinden 45 yaşındaki Ahmet Çamur (45) ağır yaralanmıştı. Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Çamur, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Şehit Ahmet Çamur 16 Ağustos 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve binlerce kişinin katılımıyla Çaykara´da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanmıştı. Çaykara Gündem 

Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı
Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı
Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı
Şehit Ahmet Çamur 2. ölüm yıldönümünde anıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber