İngilizler’in gözü Yusuf’ta

İngiliz basınından yeni iddia

İngilizler’in gözü Yusuf’ta
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un genç yeteneği Yusuf Yazıcı hakkında çıkan transfer iddiaları artarak devam ediyor. Bu kez İngiliz basınından Daily Star’a göre Yusuf Yazıcı için Premier Lig ekiplerinden Liverpool ve Everton takipte…
 
Haberde yer alan bilgilere göre; Takımlarını gençlerştirmek isteyen Everton ve Liverpool, Trabzonspor’da yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı’yla ilgileniyor. Liverpool’un takımdan ayrılabileceği konuşulan Coutinho’nun yerine, Everton’ın ise Gylfi Sigurdsson’a alternatif olarak Yusuf’u istediği yazıldı. İki takımın da gözlemcilerinin genç oyuncuyu yakından takip ettikleri belirtilen haberde sadece bu kulüplerin değil bir çok kulübün de yetenekli futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtildi.
 
Haberde ayrıca 20 yaşındaki oyuncunun kariyeri için gelecekte takımdan ayrılabileceği kaydedilirken Muharrem Usta’nın yaptığı “ Onu 50. Yılda kadromuzda görmek istiyoruz. Uygun olduğunda satılacak ve kulüp için elçi olarak en üst seviyeye çıkacak” açıklamasına da yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler