Canalioğlu'na İran'dan Ziyaretci

3. Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivaline davetli olarak gelen İran heyeti Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret etti.İran'ın Tebriz Belediye Başkanı Dr. Ali Rıza Nevin'in başkanlığındaki İran heyetinde bazı belde belediye başk

Canalioğlu'na İran'dan Ziyaretci

3. Uluslararası Trabzon Kültür ve Sanat Festivaline davetli olarak gelen İran heyeti Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

İran'ın Tebriz Belediye Başkanı Dr. Ali Rıza Nevin'in başkanlığındaki İran heyetinde bazı belde belediye başkanları, müdürler ve iş adamları da bulunuyor. Belediye meclis salonunu da gezen heyete Başkan Canalioğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Canalioğlu, Trabzon'un geçmişte İran ile çok önemli ticari bağı olduğunu belirterek, "Trabzon bulunduğu konum itibariyle çok önemli bir kenttir. Biz Trabzon ve ülke olarak komşu ülke ve illerimiz ile sosyal, sportif ve ticari işbirliğine hazırız. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Festivalimizi onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Tebriz Belediye Başkanı Dr. Ali Rıza Nevin de, Trabzon'da bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Trabzon çok güzel bir kent. İnsanları sevecen ve cana yakın. Bu ziyaretimiz karşılıklı ilişkilerimizi daha da geliştirip kuvvetlendirecektir" dedi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler